Trein naar Seefeld

Je kunt al met de trein naar Seefeld vanaf 39 euro!
Of bekijk:

Trein Seefeld - informatie

Ieder jaar reizen er duizenden mensen met de trein naar Oostenrijk. Ook Seefeld is goed bereikbaar met de trein. Je kunt in Nederland opstappen en reist uiterst rustig en comfortabel naar Seefeld. Het dichtstbijzijnde station bij Seefeld is Seefeld. Met de buspendel kun je dan verder reizen naar Seefeld. Om deze manier is Seefeld uitermate goed bereikbaar per trein.

Trein Seefeld - met NS Internationaal

De Nederlandse Spoorwegen biedt je de mogelijkheid om per trein naar Seefeld te reizen. Onder de naam NSInternationaal bieden onze nationale Spoorwegen treinkaartjes aan richting de Alpen. Via de website van NSInternational.nl kun je heel eenvoudig online treinkaartjes naar Seefeld kopen. Je kiest op de website van NSInternational.nl hoeveel tickets je wilt hebben en kunt ze gelijk online afrekenen.

Het voordeel van reizen met de NS, is dat je op elk station in Nederland op kan stappen. Een retour is al beschikbaar voor minder dan 60 Euro per persoon.

Trein Seefeld - reisschema NS

Als je de reistijden en kosten van de treinreis naar st Anton am Arlberg wilt weten, Kijk dan even op deze website. Wanneer je daar de datum van reis invult en het vertrekstation en eindbestemming, krijg je direct een handig overzicht met alle reisopties te zien. Je kan dan kiezen welke optie het beste bij jou past. En natuurlijk direct boeken! Super handigNachtrein naar Seefeld

Je kunt ook met de nachttrein naar Seefeld. Elke dag vertrekt er vanuit Amsterdam een nachttrein naar Oostenrijk.Je kunt ook nog opstappen in Utrecht en Arnhem. Terwijl jij slaapt rijdt de nachttrein naar Seefeld dan verder naar Munchen om uiteindelijk in Innsbruck te arriveren, Vanaf het treinstation Seefeld reis je dan door naar Seefeld. Waar je dezelfde dag nog kan gaan wintersporten, Als je met de nachttrein naar Seefeld reist en je rit goed plant, dan kan je zelfs twee dagen extra wintersporten. Dat is toch iets wat iedereen wil!

De nachttrein naar Seefeld is vanaf 30 euro (enkele reis) online te reserveren via deze website

meer informatie en prijzen


Kosten van een treinticket naar Seefeld

Voor de trein naar Seefeld gelden geen vast tarieven. Zowel de Nederlandse, als de Duitse en Oostenrijkse Spoorwegen werken met flexibele tarieven. Doorgaans geldt hoe eerder je boekt minder een treinkaartje naar Seefeld kost.

Je kunt vanaf 180 dagen voor vertrek al online een ticket boeken. In deze gevallen is het zelfs mogelijk om voor minder dan 30 euro een enkele reis met de trein naar Seefeld te boeken.

Naarmate je langer wacht, wordt de prijs van een treinticket steeds hoger. Kort voor de vertrekdatum is de prijs soms wel 3-4 keer zo hoog.

Op tijd boeken loont dus!

Korting op de trein naar Seefeld

Wil je liever niet te veel betalen voor je treinreis naar Seefeld? Zorg dan dat je op tijd boekt. Natuurlijk zijn er nog veel meer manieren om korting op de trein naar Seefeld te krijgen.

Doorgaans geldt: hoe eerder je boekt hoe hoger de korting op de trein naar Seefeld. Daarnaast kunnen leeftijd, kortingskaarten, speciale aanbiedingen en flexibiliteit een grote rol bij het eventueel verkrijgen van korting.

Wil je heel veel korting? Boek dan een treinticket met Sparpreis of Supersparpreis, hiermee wordt een ticket soms wel drie keer zo goedkoop.

Wist je trouwens dat in de internationale treinen kinderen tot 12 jaar gratis reizen. Het enige wat je daarvoor moet doen, is ze van te voren even aanmelden, dan worden ze op je ticket bijgeschreven. In de nachttrein geldt dit zelfs tot 14 jaar. Enige voorwaarde is dat je wel de reserveringskosten voor het kind betaald.

Trein Seefeld - compleet verzorgde treinreizen

Hieronder staan een aantal compleet verzorgde treinreizen bestaande uit een treinreis en een accomodatie. In veel gevallen is zelfs de skipas inbegrepen in de prijs. Hierdoor betaal je nooit te veel voor je wintersport in Seefeld.

  Das Hotel Eden

  Uitstekend hotel met zeer goede service.
  Trein naar Seefeld met accomodatie Seefeld - Das Hotel Eden -
  personen
  vanaf 876 EUR.

  Hotel Cristallago

  Gezellig 3-sterrenhotel met prima service, direct tegenover het meer van Seefeld.
  Trein naar Seefeld met accomodatie Seefeld - Hotel Cristallago -
  personen
  vanaf 547 EUR.

  Hotel Karwendelhof

  Sfeervol all inclusive hotel in het centrum van Seefeld.
  Trein naar Seefeld met accomodatie Seefeld - Hotel Karwendelhof -
  personen
  vanaf 787 EUR.

  Hotel Tyrol en Alpenhof

  Fijn hotel met een prettige ambiance.
  Trein naar Seefeld met accomodatie Seefeld - Hotel Tyrol en Alpenhof -
  personen
  vanaf 491 EUR.

  Hotel Seefelderhof

  Een comfortabel en gezellig 4-sterrenhotel nabij het centrum van Seefeld met o.a. overdekt zwembad. Bekend om de uitstekende keuken.
  Trein naar Seefeld met accomodatie Seefeld - Hotel Seefelderhof -
  personen
  vanaf 679 EUR.

  Appartementen Birkenwald

  Ruime appartementen met o.a. overdekt zwembad, op ca. 500 m van het centrum van Seefeld en de skipiste.
  Trein naar Seefeld met accomodatie Seefeld - Appartementen Birkenwald -
  personen
  vanaf 425 EUR.


FAQ trein Seefeld

Hieronder staan de meest gestelde vragen over treinen in Seefeld.

Hoeveel kost de trein naar Seefeld?

Het goedkoopste kaartje voor een enkele reis met de trein die we online konden vinden kost 39,95. Daarbij moeten we wel vermelden dat dit een aanbieding betreft.

Een realistsche inschatting van de kosten van de trein naar Seefeld is ongeveer 100-120 voor een enkele reis.

Hier kan je de actuele prijzen en reistijden bekijken.

Gaat er ook een nachttrein naar Seefeld?

Ja. Er rijdt dagelijks een nachttrein naar Seefeld vanuit Nederland. Sinds kort kan je hiervoor online een plaats reserveren een een ticket kopen.

Kijk hier voor meer informatie, prijzen en vertrektijden.

Hoe lang doet de trein naar Seefeld er over?

De reistijd met de trein naar Seefeld is afhankelijk van het moment waarop je vertrekt. Hou rekening met tussen de 10 en 12 uur reistijd. Dit is afhankelijk van de reis die je kiest.

Kies je voor de nachttrein? Hou dan rekening met extra reistijd.

Meer weten? Bekijk dan het reisschema.