Skischool Seefeld alles over skiles in Seefeld op een pagina. Bekijk de prijzen, lestijden, informatie over skiles voor kinderen, prive skiles en snowboardles en speciale online aanbiedingen

Skischool Ehrwald

Ben je op zoek naar een skischool in Ehrwald? Misschien voor prive skiles voor jezelf of voor skiles of snowboardles voor je kinderen? Er zijn in Ehrwald een aantal skischolen. Bij alle skischolen kan je terecht voor kwalitatief goede skilessen.

Skischool Ehrwald vergelijker

De website AlpinResorts.com helpt je bij het kiezen van de juiste skischool in Ehrwald. Op deze handige website kan je de kosten, prijzen, tijden van de skiles en andere dingen met elkaar vergelijken. Vind je de skiles die bij je past, dan kan je ook gelijk boeken. Vaak nog goedkoper dan als je direct bij de skischool Ehrwald zelf boekt.

Skischool Ehrwald - overzicht

Hieronder staat een handig overzicht van de skischolen in Ehrwald. Kijk zelf en vergelijk de skiles mogelijkheden en prijzen. Online je skiles boeken kan je behoorlijk wat voordeel opleveren!
  • skischool Seefeld - Ski & Snowboardschule Sport Aktiv Seefeld

    Ski & Snowboardschule Sport Aktiv Seefeld

    skischool in Seefeld
    ...lees verder

    Meer informatie


Alle Lestijden skischool Seefeld op een rijk

Voor skilessen voor kinderen en volwassenen ben je op de juiste plek bij skischool Seefeld. De tijden van de skilessen zijn doorgaans van 10:00 uur tot 12:00 uur van 13:00 uur tot 15:00 uur. Als je kinderen in Seefeld op skiles gaan, kunnen tegen meerprijs met de skijuf of -meeste meelunchen.

De lestijden van orive skilessen bepaal je natuurlijk gewoon in overleg met de skischool.

De hier genoemde tijden van de skilessen van skischool Seefeld zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Prijzen skilessen Seefeld

Hieronder staat een ruwe indicatie van de kosten van skischool Seefeld.

skiles
snowboardles
prive lessen
Aan de genoemde prijzen van lessen bij skischool Seefeld kunnen geen rechten worden ontleent. Ze zijn onder voorbehoud van fouten.

Skiles Seefeld - Tips

Als je skilessen gaat zoeken / boeken in Seefeld hebben wij nog een aantal handige tips voor je.