Trein naar Seefeld. Wij hebben alle informatie over treinreizen naar Seefeld op een rij gezet. Prijzen, vertrekdata en -tijden en veel meer.


DIRECT PRIJZEN ZIEN

De NS biedt al treinkaartjes naar Seefeld aan vanaf 100 EURO.

Meer informatie..

De trein naar Seefeld

De trein is een uiterst comfortabele en vooral ontspannen manier om af te reizen naar Seefeld. Hieronder staan een aantal aanbieders van treinreizen naar plaats. Bij de meesten kun je online informatie vinden en eventueel direct een treinkaartje online reserveren.

Hieronder hebben we alle informatie verzameld over de treinreis van Nederland naar Seefeld. Hierdoor hopen we dat je in staat bent om zelf online je reis naar Seefeld te boeken.

Treinen naar Seefeld

Vanzelfsprekend verkoopt Nederlandse Spoorwegen treinkaarjes naar de wintersportgebieden in Frankrijk. Je kunt er daarbij kiezen voor de speciale skitrein naar Seefeld, de SkiThalys, of de reguliere treinen Valys en TGV.

SkiThalys naar Seefeld

De SkiThalys is de speciale skitrein naar Frankrijk. Hij rijdt op zaterdagochtend vroeg weg uit Nederland en brengt je in 6-8 uur naar de Franse Alpen. >> Meer informatie over de SkiThalys.

Thalys en de TGV naar Seefeld

Je kunt ook met de reguliere treinen afreizen naar je wintersportbestemming. Je neemt dan vanaf Nederland de Thalys, de internationale treinverbinding tussen Nederland en Frankrijk. In Parijs stap je dan over op de TGV, de nationale Hogesnelheidstrein die binnen Frankrijk rijdt. Het overstappen gaat relatief eenvoudig, maar kost natuurlijk wel wat extra tijd.

Via de website van NSInternational.nl kan je online op eenvoudige. treintickets naar Seefeld kopen. Vul hieronder je vertrekstation in en 'Seefeld' als eindbestemming. Je krijgt dan vanzelf alle opties te zien.Je kiest op de website van NSInternational.nl hoeveel tickets je wilt hebben en kunt ze gelijk online afrekenen.

Het voordeel van reizen met de NS, is dat je op elk station in Nederland op kan stappen. Een enkele reis is al beschikbaar vanaf 65 Euro per persoon.

Geen treinkaartje kunnen vinden bij de NS? Kijk eens bij DB

De Duitse Spoorwegen, De Deutsche Bahn verkopen ook treintickets ook naar Seefeld. Gek genoeg is het in sommige gevallen soms voordeliger om een treinreis bij de Duitse Spoorwegen te boeken. Ook kan het gebeuren dat er bij de NS geen treintickets meer beschikbaar zijn, maar dat DB nog wel beschikt over vrije plaatsen in de trein naar Seefeld.

Vul hieronder je vertrek- en aankomstplaats in en kijk direct wat Deutsche Bahn voor jou kan betekenen!

Trein Seefeld - Alle informatie en prijzen van de trein naar Seefeld.

Kijk voor meer informatie over de trein naar Frankrijk op op-wintersport.nl